Wobby, Risograph gedrukt magazine

Wobby is een uniek blad met bijdragen van de crème de la crème van (strip)tekenaars, kunstenaars en schrijvers uit binnen- en buitenland, die nieuw werk maken rondom een thema. Elk nummer, dat door Wobby.club zelf wordt gedrukt, is een collector's item. Het verschijnt vier keer per jaar.

Wobby is een onafhankelijke uitgave van Wobby.club, die het blad eigenhandig drukt op een Risograph duplicator MZ1070E. Wobby.club werd in 2015 opgericht door Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk (aka Studio De Leijer) en Steppie Lloyd Trumpstein.

Wobby kan los besteld voor €10 + porto.
Maar je kunt ook abonnee, ofwel Wobby.clublid worden, met een aantal voordelen, zoals het automatisch en GRATIS toegestuurd krijgen. Dit kost je slechts €40 per jaar (binnen NL). Daarnaast ben je als abonnee ook lid van de Wobby Punten Club. Je krijgt dan bij elke editie een Wobby Punt. Daarmee kun je sparen voor andere handgedrukte Wobby.clubartikelen zoals een print, boekje of een extra Wobby om kado te geven!

Breng mij naar de Wobby Webshop!


Volg Wobby op Facebook, Instagram en Twitter.


De Volkskrant over Wobby:

"Hoog nonsensgehalte ... met een verfijnde uitvoering"

"Fleurig, fröbelig en dwars"

"Pure heroïek”

It's Nice That over Wobby:

"Tilburg-based Studio de Leijer makes us chuckle with bonkers magazine Wobby"

People of Print over Wobby:

"Wobby; a Risograph-printed quarterly magazine which we think is perfect for those who need an adrenaline shot of visual inspiration"