Eefje op de fiets naar De Fabriek Op Zondag

De Fabriek Op Zondag is een exclusieve markt met niet alleen veel kramen met mooie producten, maar ook muziek, theater en workshops. Dit jaar is de 4e editie bij Piet Hein Eek in Eindhoven.
Speciaal voor De Fabriek Op Zondag komt Poppenkastdiva en stripfiguur Eefje Wentelteefje op de fiets!

In haar mobiele poppentheater ontvangt Eefje diverse gasten. Wonderhond Danger zal LIVE enkele rekensommen voor u oplossen en de moeder van Eefje geeft huishoudtips. Eefje wordt rondgereden door poppenspeler Jeroen de Leijer. Als hij maar geen pap in de benen of zadelpijn krijgt…

De Fabriek Op Zondag:
Zondag 31 mei van
 12.00u en 18.00u op het terrein van Piet Hein EekHalvemaanstraat 30, 5651 BP Eindhoven.

Gratis vuurwerk!

Eefje Wentelteefje heeft een geweldige eindejaarstip! Fijne jaarwisseling allemaal!

DECEMBER ACTIE!

Wij van Studio De Leijer houden af en toe van dingen weggeven en daarom hebben we een speciale december actie.

Als je in december in onze webwinkel een bestelling bij ons doet vanaf €20 krijg je een Eefje Wentelteefje sleutelhanger gratis! (en bij ons begint december al op 29 november).

Het is heel eenvoudig: bij elk product op deze site staat een formulier dat je in kunt vullen en waarmee je een bestelling plaatst.
Bij elke bestelling van €20 of meer, sturen wij je automatisch zo'n unieke sleutelhanger op. Die kun je vervolgens aan je sleutelbos hangen, weggeven als schoen- of kerstkado of je maakt er een oorbel van.

 

Interview met makers Eefje Wentelteefje TV Show op VPRO.nl

In het kader van de Eefje Wentelteefje Mei Maand op de site van Villa Achterwerk is er nu een leuk interview te zien met Eefje en haar vrienden en met de makers, waaronder Studio De Leijer.
Dit diepte-interview is geheel in stijl van de tv-serie gemaakt door VPRO'ers Flo de Haan en Menno Kooistra. Kijk voor afleveringen van de EWTV Show en extra's op de site van Villa Achterwerk.

 

Eefje Wentelteefje Mei Maand bij VPRO's Villa Achterwerk!

Het is deze maand mei Eefje Wentelteefje Maand bij VPRO online!
Alle afleveringen van de Eefje Wentelteefje TV Show zijn deze maand online te bekijken.
Op de site kun je in mei ook nog extra's verwachten zoals strips, afleveringen van Muisje Pierieliepiepielo én een interview met Eefje, haar vrienden en de makers, waaronder Studio De Leijer natuurlijk.

Kijk op de site van Villa Achterwerk voor alle afleveringen en extra's.