Wobby in Volkskrant

Vandaag staat er een leuk artikel van Joost Pollmann in de Volkskrant over ons nieuwe blad Wobby.
Bekijk hier online (met inlog).

"Hoog nonsensgehalte ... met een verfijnde uitvoering"
"Fleurig, fröbelig en dwars"
"Ongeliktheid geeft het blad zijn charme"
"Pure heroïek"

 

Niemand de deur uit! in Boekenweekmagazine

Van 8 t/m 16 maart is het Boekenweek, dit jaar is 'reizen' het thema. Er is een boekenweekmagazine uitgegeven, bij boekwinkel en bibliotheek gratis verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt).
In het magazine is aandacht voor ons boek Niemand de deur uit! Vakantieboek voor thuisblijvers. Logisch, want ons boek gaat ook over reizen. Maar dankzij onze tips hoef je de deur niet uit en dat scheelt een hoop gestress.
Hou jezelf low budget bezig en steek je vrienden de ogen uit met fictieve vakantieverhalen. Beleef de ultieme stakantie (thuisblijfvakantie) met dit boek. Te gebruiken voor, tijdens of na de vakantieperiode.

 

Nieuw literair blad De Titaan met cartoon van Jeroen

Nederland is een literair blad rijker: De Titaan. In het eerste nummer o.a. A.H.J. Dautzenberg, Remco Campert, Özcan Akyol en een cartoon van Jeroen de Leijer, die voor elk nummer als enige een plaatje gaat leveren. Titaan is 'een blad dat leest als een krant, maar ramvol literatuur staat.' Wij lazen het bij het ontbijt, maar in het bushokje, aan de stamtafel of bij de viskraam mag ook.

Titaan .jpg
 

Artikel Brabants Dagblad over Ad Vinkenprijs

In het Brabants Dagblad van vandaag staat een artikel over de ene helft van Studio De Leijer die gisteren in Tilburg de Ad Vinkenprijs, de gemeentelijke cultuurprijs, ontving uit handen van cultuurwethouder Marjo Frenk. Tijdens de feestelijke uitreiking hield Jeroen de Leijer zijn Kenjezelf Kit-lezing, waarna de wethouder een zelfreflectiekaart mocht kiezen, dit uiteraard geheel op intuïtie.
De getrokken kaart is op de achtergrond te zien. De eerste gedachte die bij Marjo opkwam was: 'Dat uit iets lelijks toch iets moois kan voortkomen', wat De Leijer een frappante uitspraak vond van een Tilburgse cultuurwethouder.

 
Ad vinkenprijs BD ontvangst .jpg