Kenjezelf Kit op Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven is er werk van Jeroen te zien op De Wal 28,  tegenover het Stadhuis (ingang is naast het Stadskantoor). De groepsexpositie is te zien van 19 t/m 27 oktober (van 11-18 uur). De Kenjezelf Kit is er ook te koop.
Op vrijdag 25-10 geeft Jeroen er lezingen met de Kenjezelf Kit, om 14 en 15 uur.

 
IMG_4492.JPG

Kenjezelf Kit TV tijdens Cultuurnacht Tilburg

De Kenjezelf Kit toont onze ware gemoedstoestand, onuitgesproken gevoelens en verborgen verlangens. Tijdens Cultuurnacht Tilburg op 26 oktober vindt er een uniek evenement plaats: Kenjezelf Kit TV.

Tijdens dit LIVE streaming video event kunt u GRATIS de Kenjezelf Kit laten raadplegen door uw spirituele gids Jeroen de Leijer. U kunt live via Skype inbellen, het nummer wordt volgende week bekend gemaakt.
De Kenjezelf Kit bevat 48 kaarten en een fraai geïllustreerd boek en wordt ter plekke aangeboden, speciaal voor deze avond met korting.
Meditation Jockey: Hans Timmermans
Astrale assistentie: Eva Stalinski
Locatie: VVV Nieuwlandstraat 34 Tilburg

Volg de Kenjezelf Kit op Facebook en het Facebookevenement en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Afbeelding 1.png

CommunicatieCafé # 3: Een écht gesprek? Met de Kenjezelf Kit.

Voor een goed gesprek is enige zelfkennis van belang. Jeroen de Leijer ontwierp de Kenjezelf Kit: een set van 48 kaarten die je kunt gebruiken voor de nodige reflectie. Dat kan in de trein of gewoon thuis, net voor het eten. Op van die verloren momenten waarop je anders met je smartphone speelt. Heel geschikt om even te onthaasten.

In deze derde editie van het CommunicatieCafé zijn filosofe Stine Jensen (auteur van de kunst van het gesprek) en kunstenaar en docent Jeroen de Leijer te gast. Een avondje ouderwets converseren in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

 
MuseumComm KjK.jpg