Opening expositie 'Kunstkameraden' door Máxima

Jeroen is een van de 50 kunstenaars die meedoet aan Het Dossier 3.0 van Stichting De Cultuurkantine, het project waar jeugdzorg en kunst elkaar ontmoeten.
Van Bergen op Zoom tot aan Deurne zijn vanaf november jl. 50 kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar van zes diverse jeugdorganisaties in Noord-Brabant aan de slag in de ateliers van 50 professionele Brabantse kunstenaars. Jeroen is een van de kunstenaars.

Allerlei kunstvormen worden beoe­fend om de kinderen hun verhaal te laten vertellen. Het atelier is de plek waar deze kinderen onvoorwaarde­lijke aandacht krijgen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Hier hoeven ze even niet bezig te zijn met problemen, maar met het creëren van iets moois. Michelle, de jongere die Jeroen onder zijn hoede heeft, is met hem aan de slag gegaan met lino's, die Jeroen vervolgens heeft opgeblazen als zeefdrukken bij Grafisch Atelier Daglicht.

De 50 kunstwerken worden in de expositie Kunstkameraden van 8 februari tot en met 6 april tentoongesteld in Het Noordbrabants Museum.

De offciële opening van de expositie is op 13 februari 2014 voor genodigden en wordt verricht door Hare Majesteit Koningin Máxima.

Jeroen aan het werk bij Grafisch Atelier Daglicht

Jeroen aan het werk bij Grafisch Atelier Daglicht

IMG_4760.jpg