EenVandaag over vakantietrends 2014: staycation

De Vakantiebeurs begint deze week en natuurlijk vraagt iedereen zich af wat de vakantietrends van 2014 zijn.
Best bekeken actualiteitenprogramma EenVandaag zette het op een rijtje en noemde als een van de trends uiteraard de staycation (wat wij ook wel stakantie plegen te noemen en een heel boek over hebben volgeschreven).
'In Tilburg-Zuid met stokbrood en croissantjes doen alsof je aan de Cote d'Azur zit'.

Halverwege het item komen Jeroen en dochter Tina als illustratie voorbijfietsen. In beeld zie je Jeroen onderstaande stakantiekaart aan oma schrijven, ook te vinden in Niemand de deur uit! Vakantieboek voor thuisblijvers. De volledige reportage over stakantie en ons vakantieboek werd vorig jaar door EenVandaag uitgezonden.

EenVandaag .jpg
Niemand kaart voor 3.jpg