Kenjezelf Kit TV tijdens Cultuurnacht Tilburg

Op 26 oktober kunt u tijdens de Cultuurnacht Tilburg uw onbestemde momenten laten duiden m.b.v. de Kenjezelf Kit van Jeroen de Leijer. Deze Kit bevat 48 kaarten en een fraai geïllustreerd boek en biedt u de mogelijkheid om middels zelfreflectie onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen.

Tussen 19.30 en 22.30 uur kunt u Jeroen de Leijer, auteur van de Kenjezelf Kit en deze avond uw spirituele gids, LIVE raadplegen voor een astraal consult. De uitzending vanuit VVV Tilburg (Nieuwlandstraat 34) is LIVE te volgen via www.studiodeleijer.nl.
Bel zaterdag 26 oktober tussen 19.30 en 22.30 uur naar 013 3029292 (lokaal tarief).
Skypen kan ook, de gebruikersnaam is: kenjezelfkit.

Tevens is er de mogelijkheid om de Kenjezelf Kit aan te schaffen (€24,90) en te laten signeren door uw spiritueel leider. Bij aankoop van een Kenjezelf Kit ontvangt u GRATIS een speciaal voor deze gelegenheid door Jeroen de Leijer gemaakte en ingestraalde button.
Dit unieke LIVE streaming evenement geeft u de gelegenheid uw ware gemoedstoestand, onuitgesproken gevoelens en verborgen verlangens te ontdekken.
Meer informatie over passe-partouts voor de Cultuurnacht vindt u hier.

Meditation Jockey: Hans Timmermans
Astrale assistentie: Eva Stalinski
Locatie: VVV Nieuwlandstraat 34 Tilburg